aktuellt


De två inramade rutorna nedan visas som två kolumner när skärmen är i full bredd (1024px). Denna rutan visas inte alls. Redigera texter och bilder i respektive ruta så att de får samma längd. Du kan radera denna text när du förstått hur du skall göra. Linjen runt rutorna syns inte heller på hemsidan

Pranayama och Yinyoga workshop

En stunds paus inför julperioden!

För alla, inga förkunskaper behövs

Vi lär oss och övar på några grundläggande andningstekniker (Pranayama) som har en lugnande och balanserande effekt på kroppen och sinnet.

Vi fortsätter med några enkla liggande eller sittande Yinyoga positioner där vi påverkar bindväven i kroppen, och vi avslutar med en sittande meditation.

Alla tre tekniker påverkar och stimulerar det parasympatiska nervsystemet, vårt lugn- och ro system.

Klä dig varmt och bekvämt
Undvik stor måltid 2 timmar innan
Te och tilltugg finns på plats

Varmt välkommen

Datum: lördag 3 december
Tid: 15:00-17:30
Lärare: Petrouchka Danielsson
Pris: 450 kr

Boka din plats här, eller mejla info@yogaochinrebalans.se


Hela Du med Sofi Karlsson

Kom som du är, hela du är välkommen. Hela du syftar till den yogiska läran som inkluderar kropp, sinne, och själ. Terminens klasser är en resa genom de 4 elementen. Vattenelementet är kopplat till vårt känsloliv, klassen inkluderar hjärtöppnande övningar, dynamiska rörelser för flöde, samt tappning för känslomässig frigörelse.

Hela Du är en guidad yoga+pilatesinspirerad rörelseklass med tapping. EFT tapping  (emotional freedom technique) är en kombination av kinesisk akupressur och modern psykologi, energipsykologi. Metoden  hjälper oss möta alla typer av känslor, framförallt rädslor och oro. Den bygger på små fingertoppsknackningar på punkter på din kropp. Denna enkla metod kan hjälpa dig både mentalt, känslomässigt och fysiskt.

Klassen fokuserar på att du som deltar ska hitta hem till dig själv och känna trygghet. Rörelserna bidrar till att nervsystemet kan komma till ro. Läraren guidar dig mjukt att hitta dina gränser, lyssna till din kropps subtila signaler; vad känns skönt, vad orkar jag idag, hur känns mitt ja och mitt nej. Klassen fokuserar även på både bygga styrka och smidighet samt avslappning. Kom som du är i mjuka bekväma kläder.

Boka din plats här, eller mejla info@yogaochinrebalans.se


Har du friskvårdsbidrag som du vill använda? Alla våra kurser och kort berättigar till friskvårdsersättning om din arbetsgivare erbjuder det.

Boka din plats här, eller mejla info@yogaochinrebalans.se

Mejla gärna info@yogaochinrebalans.se om du vill ha hjälp med att välja kurs.

Vi live streamar också alla klasserna via Zoom så du kan vara med oavsett var du befinner dig. Välkommen!


Höstterminen startar 22 augusti och pågår fram till 18 december. Uppehåll – under höstterminen har vi stängt under höstlovet (31/10-6/11). 


Reportage i sporthälsa │Vi är partners med träningsportalerna Bruce,Swiftr och Classpass