aktuellt


De två inramade rutorna nedan visas som två kolumner när skärmen är i full bredd (1024px). Denna rutan visas inte alls. Redigera texter och bilder i respektive ruta så att de får samma längd. Du kan radera denna text när du förstått hur du skall göra. Linjen runt rutorna syns inte heller på hemsidan

WORKSHOP! KAP – (Kundalini Activation Process)   

En direkt energiöverföring av kundalini (livskraft) och non-duality (högre medvetandetillstånd/oneness). 

Under KAP genomgår din kropp och ditt sinne en djupgående transformation. Det är en kraftfull men snäll aktivering där energin gradvis byggs upp vilket gör att du får precis det du behöver vid varje tillfälle utan att ditt system chockas. KAP hjälper energin att flöda friare inom dig så att du kan komma i djupare kontakt med din sanna essens och inre kraft, och släppa taget om gamla mönster och tankesätt som inte längre tjänar dig.

SISTA TILLFÄLLENA!
Söndag 10/12 14:30-16:30 och Lördag 16/12 14:00-16:00
Läs mer om KAP här
Boka genom att gå till sidan Boka, gå sedan till det datum du vill boka och tryck på klassen. Du får då välja KAP ett tillfälle, eller 5-kort KAP.

Workshop – Medicinsk yoga (MediYoga) med Paula Ginsburg

Möt Hösten med Yoga, Tre Lördagar i Höst

Sänk stress, boosta immunförsvaret och öka värme, lugn och mjukhet i såväl kropp som sinne med lugn medicinsk yoga.

Vi kommer göra liggande och sittande positioner, grundläggande andningsövningar, meditation och mjuka yogarörelser som passar alla.

MediYoga är andnings-, kropps- och meditationsövningar som passar den som behöver anpassade yogarörelser efter sina egna behov. Stolar används om man ej kan sitta på golvet.

Sista chansen!  Tisdag 5/12 14:30-16:15 och Onsdag 6/12 14:30-16:15

Pris: 250 kr per klass

Boka din plats här –  i Butiken under Workshop för alla tre tillfällen, eller klicka på klassen i schemat för att boka just det tillfället, eller mejla info@yogaochinrebalans.se.


Workshop – Ashtangayoga Full Led Primary

En guidad full Ashtangayoga Vinyasa Första Serien där du får känna på tempot och rytmen i traditionell Ashtanga och positionernas sekvensering.

I den här workshopen blir du guidad genom hela den första serien i Ashtanga Yoga i samspel med andetaget. Syftet med workshopen är att få den fina upplevelsen av hela första serien samtidigt som variationer ges för att passa alla deltagare individuellt.

Du blir ledd genom sekvenserna i ett flöde med fokus på andning och detaljerna från vinyasametoden.

Den här klassen är för alla som praktiserat ashtangayoga under åtminstone en termin eller mer, men du behöver inte kunna hela första serien. För de som behöver kommer alternativ och modifieringar att presenteras.

Lördag 2/12  15:00-17:00 

Lärare: Sarah Fürstenbach   Pris: 350 kr


Höstens Övriga Nyheter

*  Avbokning senast 2 timmar innan klassen startar. Från och med i höst gäller att om du behöver avboka din plats gör du det senast 2 timmar innan klassen startar.

*  Epassi – Vi är nu anslutna till Epassi. Om din arbetsgivare erbjuder friskvårdsbidrag via Epassi behöver du köpa ditt kort genom Epassi-portalen. Kontakta oss för mer information.

Boka din plats här, eller i butiken under workshop eller mejla info@yogaochinrebalans.se.


Yogaretreat Landa i Stillhet

17-19 november 2023

med Isabella Frost Bergman

Släpp taget om vardagen & landa i stillhet under en helg på underbara Shambala Gatherings i Bergslagen! Återhämtning samt fysisk, psykisk & själslig hälsa står i fokus denna helg.

Landa i mjuk hathayoga, djupt avslappnande yoga nidra & en kvällsmeditation under stjärnhimlen. Njut av bastubad, dopp i sjön, skogspromenader & goda måltider. Rörelse varvas med vila & gemenskap med gott om fri egen tid.

All info om retreatet & hur du bokar hittar du på www.isabellafrostbergman.com.

Som kund hos Yoga & Inre Balans får du 1 000 kr rabatt om du bokar senast torsdag 15/6. Ange ”YIB-rabatt” i meddelandefältet i bokningsformuläret.

Pris med rabatt: 4 500 kr inkl. boende, mat, dryck, yoga & övriga valfria aktiviteter.

Du behöver inga förkunskaper.

Varmt välkommen!

(Retreatet hålls i egen regi av Isabella Frost Bergman)


Har du friskvårdsbidrag som du vill använda? Alla våra kurser och kort berättigar till friskvårdsersättning om din arbetsgivare erbjuder det.

Boka din plats här, eller mejla info@yogaochinrebalans.se

Mejla gärna info@yogaochinrebalans.se om du vill ha hjälp med att välja kurs.

Vi live streamar också alla klasserna via Zoom så du kan vara med oavsett var du befinner dig. Välkommen!


Hösterminen startar 21 augusti och pågår fram till 17 december. Uppehåll för höstlov v44, 10 oktober – 5 november. Välkommen att köpa ditt kort i butiken!

Vi har studentrabatt med 20%. Mejla oss för mer information, info@yogaochinrebalans.se.


Reportage i sporthälsa │Vi är partners med träningsportalerna Bruce,Swiftr och Classpass