aktuellt


De två inramade rutorna nedan visas som två kolumner när skärmen är i full bredd (1024px). Denna rutan visas inte alls. Redigera texter och bilder i respektive ruta så att de får samma längd. Du kan radera denna text när du förstått hur du skall göra. Linjen runt rutorna syns inte heller på hemsidan

Ceremoniell Kakao & Mjuk Rörelse

Tillsammans dricker vi kakao. Sofi kommer sedan att  guida dig vidare in i mjuk intuitiv rörelse inspirerad från yogans positioner, vidare in i avslappnande yinyoga samt en guidad meditation. Du kan förvänta dig en hjärtvärmande stund, med fokus på balans och harmoni.

Ceremoniell kakao (Plant Medicine Cacao) dricks som varm choklad, blandat med havremjölk så det är veganskt. Det speciella med ceremoniell kakao är att den är framtagen genom en varsam process. Den ceremoniella kakao Sofi använder är raw, real, hon har fått växa i lugn och ro, och varsamt tagits omhand av människor som hedrar processen, så blir kakaon till medicin. Kakaon innehåller en rad hälsofrämjande ämnen, bland annat dopamin = känsla av välbehag, magnesium = avslappnande för muskler och nervsystem och anandamid = bliss molekyl som ökar ditt välmående.

Kom som du är i mjuka bekväma kläder, ta gärna med dig yogamatta, en anteckningsbok och penna.

Nytt datum! Fredag 14 april kl 17:30-19:00   Lärare: Sofi Karlsson

Boka din plats här, eller i butiken under workshop eller mejla info@yogaochinrebalans.se.


Workshop – Yinyoga och Chakran

Ny workshop på gång, håll utkik för mer info!


Har du friskvårdsbidrag som du vill använda? Alla våra kurser och kort berättigar till friskvårdsersättning om din arbetsgivare erbjuder det.

Boka din plats här, eller mejla info@yogaochinrebalans.se

Mejla gärna info@yogaochinrebalans.se om du vill ha hjälp med att välja kurs.

Vi live streamar också alla klasserna via Zoom så du kan vara med oavsett var du befinner dig. Välkommen!


Vårterminen startar 16 januari och pågår till 18 juni. Uppehåll under 27/2-5/3 (sportlov), 6/4-10/4 (påsk), 1/5 (1 maj), 18/5-21/5 (Kristi Himmelsfärdshelgen) och 6/6 (Nationaldagen). Välkommen att köpa ditt kort i butiken!

Vi har studentrabatt med 20%. Mejla oss för mer information, info@yogaochinrebalans.se.


Reportage i sporthälsa │Vi är partners med träningsportalerna Bruce,Swiftr och Classpass