aktuellt


De två inramade rutorna nedan visas som två kolumner när skärmen är i full bredd (1024px). Denna rutan visas inte alls. Redigera texter och bilder i respektive ruta så att de får samma längd. Du kan radera denna text när du förstått hur du skall göra. Linjen runt rutorna syns inte heller på hemsidan

WORKSHOP – Life Force Activation

Life Force Activation är utformad för individer som är redo att fördjupa sin kontakt med sig själva och sin sanna essens.

Under denna resa kommer vi att utnyttja kraften i vår kreativa livskraftsenergi, kundalini, medan vi utforskar tillstånd av non-duality (högre medvetandetillstånd/oneness). Genom att landa in i avslappning och öppna upp för att ta emot, kommer din medfödda livskraft att börja flöda inombords och lösa upp blockeringar så att du kan expandera ditt medvetandetillstånd och nå din fulla potential.

Upplevelsen förkroppsligar ett djupgående möte med din sanna essens och erbjuder en balans mellan grundning och expansion. Du tillåts att helt släppa taget, landa in i surrender-mode medan facilitatorn varsamt kommer att vägleda energiöverföringen genom att intuitivt röra/trycka på olika punkter på din kropp och harmonisera med ditt energifält.

Förutom att utforska energin inkluderas noggrant utvald musik för att fördjupa din upplevelse. Rörelser fungerar som ett gemensamt tema, vilket underlättar känslomässiga releaser och ger en direkt upplevelse av högre medvetandetillstånd.

Denna energi finns redan inom dig; facilitatorn fungerar som en kanal och hjälper till att återuppväcka denna kraftfulla energi inom dig.

Facilitator: Yvette Björkenvall

Pris: 500 kr

BOKA HÄR eller mejla info@yogaochinrebalans.se


LYMFYOGA WORKSHOP

En klass med mjuka yogarörelser, andningsövningar och självmassage för att sätta igång lymfflödet i kroppen. Med lymfyoga kombinerar du rörelse och stillhet på ett sätt som stimulerar lymfflödet, samtidigt som det ger återhämtning för både kropp och själ och sinne.

Du känner dig lättare, lugnare och ökar immunförsvaret. Lymfsystemet städar bort gifter, slagg och vätska ur vår kropp och samarbetar tätt ihop med immunförsvaret.

All rörelse är bra för lymfan, här inkluderar vi både yogapositioner/flow, hjärtöppnande yoga, andning, självmassage och djupavslappning. Genom mjuka yogapositioner och långsamma somatiska yogaflöden stimulerar vi både fascia– och lymfflödet.

Tid: 23 mars 14:30-16:00

Lärare: Sarah Fürstenbach

Pris: 350 kr

BOKA HÄR eller mejla info@yogaochinrebalans.se


WORKSHOP! KAP – (Kundalini Activation Process)   

En direkt energiöverföring av kundalini (livskraft) och non-duality (högre medvetandetillstånd/oneness). 

Under KAP genomgår din kropp och ditt sinne en djupgående transformation. Det är en kraftfull men snäll aktivering där energin gradvis byggs upp vilket gör att du får precis det du behöver vid varje tillfälle utan att ditt system chockas. KAP hjälper energin att flöda friare inom dig så att du kan komma i djupare kontakt med din sanna essens och inre kraft, och släppa taget om gamla mönster och tankesätt som inte längre tjänar dig.

Nya datum kommer!
Läs mer om KAP här
Boka genom att gå till sidan Boka, gå sedan till det datum du vill boka och tryck på klassen. Du får då välja KAP ett tillfälle, eller 5-kort KAP.

Workshop – Ashtangayoga Full Led Primary

En guidad full Ashtangayoga Vinyasa Första Serien där du får känna på tempot och rytmen i traditionell Ashtanga och positionernas sekvensering.

I den här workshopen blir du guidad genom hela den första serien i Ashtanga Yoga i samspel med andetaget. Syftet med workshopen är att få den fina upplevelsen av hela första serien samtidigt som variationer ges för att passa alla deltagare individuellt.

Du blir ledd genom sekvenserna i ett flöde med fokus på andning och detaljerna från vinyasametoden.

Den här klassen är för alla som praktiserat ashtangayoga under åtminstone en termin eller mer, men du behöver inte kunna hela första serien. För de som behöver kommer alternativ och modifieringar att presenteras.

Nytt tillfälle kommer i vår!

Lärare: Sarah Fürstenbach   Pris: 350 kr


Övriga Nyheter

*  Avbokning senast 2 timmar innan klassen startar. Från och med i höst gäller att om du behöver avboka din plats gör du det senast 2 timmar innan klassen startar.

*  Epassi – Vi är nu anslutna till Epassi. Om din arbetsgivare erbjuder friskvårdsbidrag via Epassi behöver du köpa ditt kort genom Epassi-portalen. Kontakta oss för mer information.

Boka din plats här, eller i butiken under workshop eller mejla info@yogaochinrebalans.se.


Har du friskvårdsbidrag som du vill använda? Alla våra kurser och kort berättigar till friskvårdsersättning om din arbetsgivare erbjuder det.

Boka din plats här, eller mejla info@yogaochinrebalans.se

Mejla gärna info@yogaochinrebalans.se om du vill ha hjälp med att välja kurs.

Vi live streamar också alla klasserna via Zoom så du kan vara med oavsett var du befinner dig. Välkommen!


Hösterminen startar 21 augusti och pågår fram till 17 december. Uppehåll för höstlov v44, 10 oktober – 5 november. Välkommen att köpa ditt kort i butiken!

Vi har studentrabatt med 20%. Mejla oss för mer information, info@yogaochinrebalans.se.


Reportage i sporthälsa │Vi är partners med träningsportalerna Bruce,Swiftr och Classpass