aktuellt


De två inramade rutorna nedan visas som två kolumner när skärmen är i full bredd (1024px). Denna rutan visas inte alls. Redigera texter och bilder i respektive ruta så att de får samma längd. Du kan radera denna text när du förstått hur du skall göra. Linjen runt rutorna syns inte heller på hemsidan

Workshop med Gästlärare Ann Svärdfelt

Under denna helg har vi nu bjudit in Ann Svärdfelt för att undervisa oss både i ställningar och filosofi. Det blir en ledd klass med hela serien (ashtangayoga primary series) på lördagen och därefter teori med filosofi, pranayama, meditation och yogans bakgrund.

På söndagen kan man antingen gå på Mysore träning med Ann eller ta en ledd ashtangaklass till.
Det går bra att droppa in på någon av delarna av workshopen. Men försök att inte missa teoridelen på lördagen. Då kommer vi inte öva på ställningar så då kan fler vara med. Det blir ett ypperligt fördjupningstillfälle där du också har möjlighet att ställa frågor om din egen praktik eller något annat yogarelaterat.

Tid: Lördag 15 oktober 12:00-14:00 ledd klass ashtangayoga primary samt 15:00-17:30 konferens med filosofi, pranayama och meditation samt frågor
Söndag 16 oktober 09:00-11:00 Ashtangayoga Mysore style eller 11:15-12:30 ledd ashtangayoga

Pris: Hela workshopen – 1 200 kr (Mysore eller ledd klass båda dagarna + konferens
Drop in Mysore eller ledd klass – 450 kr per klass
Konferens – 500 kr

Ann har en egen hemsida där du kan läsa mer om hennes kunnande och bakgrund: www.annsvardfeltyoga.com

Boka din plats här, eller mejla info@yogaochinrebalans.se

Kortkurs med Ann Svärdfelt – Yoga för stela män

Välkommen du man som tror att du är för stel för att öva yoga. Denna kortkurs vänder sig till just dig. Det du kommer lära dig är hälsosamma rörelser för att minska problem eller rehabilitera en ond rygg. Rörelserna är också bra för att öka vitaliteten, minska stress,  balansera matsmältningen och bidra till en god sömn.

Du behöver inte kunna någonting för att delta. Men även den som har provat yoga är välkommen. Kursen bygger på grunderna i yoga och du kommer känna dig inspirerad att ta dig an övningarna hemma. Om du vill kombinera det med att gå på någon klass på Yogastudion är det optimalt.

Kom med ett öppet sinne och kläder som du kan röra dig i. Yogamatta finns att låna på studion.

Datum: 6/10, 13/10, 20/10, 27/10
Tid: kl. 17:00-18:15
Pris: 1 050 kr

Boka din plats här, eller mejla info@yogaochinrebalans.se

Ann har en egen hemsida där du kan läsa mer om hennes kunnande och bakgrund: www.annsvardfeltyoga.com


Ny kurs – Hela Du med Sofi Karlsson

Kom som du är, hela du är välkommen. Hela du syftar till den yogasika läran som inkluderar kropp, sinne, och själ. Terminens klasser är en resa genom de 4 elementen. Vattenelementet är kopplat till vårt känsloliv, klassen inkluderar hjärtöppnande övningar, dynamiska rörelser för flöde, samt tappning för känslomässig frigörelse.

Hela Du är en guidad yoga+pilatesinspirerad rörelseklass med tapping. EFT tapping  (emotional freedom technique) är en kombination av kinesisk akupressur och modern psykologi, energipsykologi. Metoden  hjälper oss möta alla typer av känslor, framförallt rädslor och oro. Den bygger på små fingertoppsknackningar på punkter på din kropp. Denna enkla metod kan hjälpa dig både mentalt, känslomässigt och fysiskt.

Klassen fokuserar på att du som deltar ska hitta hem till dig själv och känna trygghet. Rörelserna bidrar till att nervsystemet kan komma till ro. Läraren guidar dig mjukt att hitta dina gränser, lyssna till din kropps subtila signaler; vad känns skönt, vad orkar jag idag, hur känns mitt ja och mitt nej. Klassen fokuserar även på både bygga styrka och smidighet samt avslappning. Kom som du är i mjuka bekväma kläder.

Boka din plats här, eller mejla info@yogaochinrebalans.se


Mejla gärna info@yogaochinrebalans.se om du vill ha hjälp med att välja kurs.

Vi live streamar också alla klasserna via Zoom så du kan vara med oavsett var du befinner dig. Välkommen!


Höstterminen startar 22 augusti och pågår fram till 18 december. Uppehåll – under höstterminen har vi stängt under höstlovet (31/10-6/11). 


Reportage i sporthälsa │Vi är partners med träningsportalerna Bruce,Swiftr och Classpass