Studion


De två inramade rutorna nedan visas som två kolumner när skärmen är i full bredd (1024px). Denna rutan visas inte alls. Redigera texter och bilder i respektive ruta så att de får samma längd. Du kan radera denna text när du förstått hur du skall göra. Linjen runt rutorna syns inte heller på hemsidan

Rådande situation med covid-19.

Med tanke på Covid 19 så ber vi alla att ta ett personligt ansvar
för att förhindra smittspridning. Vi följer löpande Folkhälsomyndighetens information.Vi ber också er som har vanliga förkylningssymptom som hosta, nysningar och rinnande näsa att stanna hemma för att inte skapa oro.
Vid frågor eller funderingar kontakta oss.

Praktisk info:

• Medtag egen yogamatta.

• Det finns block, filtar och band. De block och band som används
sprutar vi med desinfektionsmedel efter användning.

• Studion är öppen 15 minuter innan och efter klass.

• Tänk på att inte äta för nära inpå yogan, vila magen 2 timmar innan.

• Yogan gör dig varm och du kan svettas, så ta på dig lättare
kläder som sitter på plats eftersom yogan är fysisk och med
olika rörelse moment. Ta gärna med en liten handduk om du
svettas mycket.

• Meddela alltid om du har någon skada, gammal skada eller annat
som är viktigt för oss att veta om din hälsa.

• Har du hjärt eller kärlproblem, konsultera din läkare först.

• Du ansvarar för din egna fysiska hälsa.  Följ våra rekommendationer
och lyssna på kroppen.


Våra lokaler!

Vi öppnade 2019 i fantastiska lokaler på Stockholmsvägen 47 i Stocksund. Lokalen har ett större yogarum med varmt golv. Naturligt ljusinsläpp från tre stora fönster. Lokalen ligger i det gamla bankhuset, där alla fönster är dubbla och därför nästan inget ljudinsläpp. Nylagda ekgolv och nymålade väggar förstärker det naturliga ljuset i studion. Det finns både dusch och möjlighet att byta om. God ventilation och fläkt system.

På tisdagar och fredagar finns det nygjorda smoothies och underbara raw bollar. Vi fortsätter vårt fina samarbete med Swiftr, Bruce och ClassPass. Vi är anslutna till Actiway. Vi samarbetar med flera studios i Stockholm. yogabyannika, yogashalstockholm, vaxholmsyogacenter, dogoodglobal

Studion ligger i Stocksunds centrum. Lätt att ta sig kommunalt, med bil eller på annat sätt från Danderyds sjukhus, Mörby centrum, Bergshamra Solna, Täby och Vaxholm. Gratis parkering med P-skiva finns vid Ica och utanför studion på lilla parkeringen.