Välkommen


De två inramade rutorna nedan visas som två kolumner när skärmen är i full bredd (1024px). Denna rutan visas inte alls. Redigera texter och bilder i respektive ruta så att de får samma längd. Du kan radera denna text när du förstått hur du skall göra. Linjen runt rutorna syns inte heller på hemsidan

Varmt Välkommen!

Yogastudion finns i Stockholm, Stocksunds torg och drivs sedan år 2004  av Hilda Norberg, auktoriserad ashtanga vinyasa yogalärare.

De flesta av oss har svårt att koppla av och vara närvarande- en fysisk form av yoga kan hjälpa oss att bli mer närvarande i kroppen. Yogan ger dessutom ökad styrka och flexibilitet.

Jag har 15 års erfarenhet av undervisning i yoga och har de senaste åren byggt upp studion i Stocksund med hjälp av fantastiska lärare och yoga elever. En viktig del av vår undervisning att är att själva utöva den yoga vi undervisar i regelbundet.

I vår undervisning är utgångspunkten varje enskild person.
Våra fysiska förutsättningar är väldigt olika och det är viktigt att ta hänsyn till. Om yogan ska bidra till inre balans är det också avgörande att du hittar ett förhållningssätt till yogan som passar just dig och en form som du faktiskt har utrymme för i ditt vardagliga liv.

Vi har i första hand terminskurser/klasser. Då får du kontinuitet och det kan till en början vara en gång i veckan.

Hilda Norberg

Bild på Hilda Norberg