Välkommen


De två inramade rutorna nedan visas som två kolumner när skärmen är i full bredd (1024px). Denna rutan visas inte alls. Redigera texter och bilder i respektive ruta så att de får samma längd. Du kan radera denna text när du förstått hur du skall göra. Linjen runt rutorna syns inte heller på hemsidan

VÄLKOMMEN TILL YOGA OCH INRE BALANS!

De flesta av oss har svårt att koppla av och släppa stress. En fysisk form av yoga kan hjälpa oss med det och att bli mer närvarande i kroppen. Yogan ger dessutom ökad styrka och flexibilitet.

I vår undervisning är utgångspunkten varje enskild person. Våra fysiska förutsättningar är väldigt olika och det är viktigt att ta hänsyn till. Om yogan ska bidra till inre balans är det också avgörande att du hittar ett förhållningssätt till yogan som passar just dig och en form som du faktiskt har utrymme för i ditt vardagliga liv.

Vi har i första hand terminskurser/klasser. Då får du kontinuitet och bygger upp din yoga steg för steg. Till en början kan det vara en gång i veckan för att sedan öka succesivt.

Yogastudion finns i Stocksund, Danderyd (Stockholm). Vi erbjuder flera olika typer av yoga såsom ashtangayoga, hathayoga, yinyoga, pilates, medicinsk yoga m.m. Är du osäker på vad som skulle passa dig så hör gärna av dig till oss, maila till info@yogaochinrebalans.se.

Välkommen till oss oavsett om du vill yoga varje dag eller någon gång ibland. Yogastudion finns i Stocksund, Danderyd, 100 meter från Ica Tornet.

Kom igång genom att boka din plats – gå till sidan Boka och skapa ett konto. I butiken kan du sedan välja klippkort, terminskort eller en kurs.